AMP neemt Nederlandse persdistributeur Aldipress over

AMP neemt Nederlandse persdistributeur Aldipress over 

 

AMP neemt Aldipress over

 

Na recente goedkeuring door de Nederlandse mededingingsautoriteiten, neemt AMP de Nederlandse persdistributeur Aldipress over. 

Het samengaan bundelt krachten en vergroot de perspectieven van beide prominente Benelux persdistributeurs.     

De medewerkers van Aldipress blijven aan boord en hun contracten blijven ongewijzigd zodat klanten kunnen blijven rekenen op hun expertise en ervaring en continuïteit verzekerd is.

Aldipress groeide sinds zijn oprichting (°1966) uit tot kenniscentrum en schakel tussen uitgever, retailer en consument in Nederland. De onderneming verzorgt het logistieke distributieproces van tijdschriften voor de losse verkoop. Aldipress stelt ongeveer 30  full-time medewerkers tewerk. 

AMP werd voor deze transactie geadviseerd door Degroof Petercam en DLA Piper. Financiële details van de overname worden niet publiek gemaakt.

 

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van bpostgroup.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us