Blog Items

AMP zet activiteit voort tijdens crisis

Onze samenleving gaat door een ongewone periode. Ons dagelijks leven staat door het coronavirus even op zijn kop. De overheid heeft collectieve maatregelen moeten nemen: de lessen zijn geschorst, horeca zaken zijn gesloten,…de economie staat bijna stil. De bestrijding van COVID-19 is vandaag voor iedereen een prioriteit.

Meer lezen

Distriweb lanceert eigen loyalty programma

AMP en Burnonville starten vanaf 15 mei met een aantrekkelijk bonusplan op Distriweb. Klanten die producten aankopen op Distriweb, zullen vanaf dan automatisch bonuspunten toegekend krijgen. Die kunnen ze omzetten in een directe korting.

Meer lezen

De internationale markt groeit!

Op de Engelse markt is er een verandering wat betreft de leveranciers. De aandeelhouders van Comag hebben besloten om hun activiteit stop te zetten tegen het einde van het jaar. Dit betekent dat uitgevers zoals Conde Nast UK, Hearst, Monocle en Pineapple herverdeeld worden over de overige spelers, Seymour en Marketforce. Goed nieuws voor AMP die reeds met beide leveranciers samenwerkt.      

Meer lezen

Color spin

De Color Spin van Symex, ook wel tri spinner of hand spinner genaamd, is beschikbaar op Distriweb. Minder stress met deze kleine draaitol die in de handen van zowel groot en klein past. Het is een ware rage in verschillende landen en wordt op school, op kantoor of thuis gebruikt. De maat is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen ouder dan 5 jaar.

In de ene hand houdt men de tol vast terwijl de andere hand voor de draaibeweging zorgt. Door de vingers zachtjes te bewegen kan de rotatie van de Color Spin langer duren.

Meer lezen

Nieuwe "Moustique"

De nieuwe en frissere formule van de 92 jaar oude "Moustique" is verkrijgbaar in de persverkooppunten. Met een dynamischere lay-out, een vlottere leesbaarheid, kan je vanaf vandaag de nieuwe en aparte invalshoek ontdekken. Het nieuws wordt op een ernstige manier verwerkt met de nodige Belgische toets en een vleugje pikante humor.

“Het nieuws”, “de grote dossiers” en “de gids”: elk deel van dit magazine biedt bijzondere leesmomenten en voordelen.  De welgekende tv-programma’s blijven onveranderd: helder, volledig, nauwkeurig, met dagelijkse suggesties.

Meer lezen

De Belgische activiteiten van Lagardère Travel Retail, nu volwaardige dochterbedrijven van de bpost groep

Met de afronding van het overnameproces worden de Belgische entiteiten van Lagardère Travel Retail, waaronder AMP, vanaf 1 december volwaardige dochterbedrijven van bpost. Een belangrijke stap in onze groei- en diversifiëringsprojecten.

Meer lezen

Marketforce: nieuw portfolio, nieuwe uitdaging

Na lange onderhandelingen, haalt AMP de volledige portefeuille van Marketforce binnen. Marketforce vertegenwoordigt een aantal grote Engelse uitgevers, zoals Time Inc. UK, Net-A-Porter, Aceville publications, D.C. Thompson, Imagine Publishing, HELLO, enz.

Meer lezen

Historische overname!

AMP en Mediahuis sluiten een historisch akkoord wat betreft de krantenverdeling in de regio Antwerpen en de Kempen. Sinds 1997 verloopt de distributie van de Antwerpse kranten zoals Gazet van Antwerpen en het Belang van Limburg via APV (Algemeen Persvervoer Violetta). AMP staat sinds vorig jaar in voor de facturatie en creditering van deze kranten. Maar vanaf 1 juli 2016 zal ook de fysieke verdeling overgenomen worden. Dit betekent een extra distributie van 25.000 kranten per dag.

Meer lezen

Minister steunt actie “Boeken Magazine”

AMP kondigt met trots aan dat Sven Gatz, Vlaams minister van Cultuur en Media, de crowdfundingactie van onze partner “Boeken Magazine” steunt.

Koen Van Wichelen, hoofdredacteur van “Grande”, is de uitgever van “Boeken Magazine”. Eén exemplaar wordt verkocht aan 5,95 euro. Op vraag van de lezers krijgt het blad voortaan twee extra nummers per jaar. Ondanks het succes van de eerste twee edities blijft de financiering erg moeilijk. Een grote crowdfundingactie werd daarom opgestart met als doel het budget in te zamelen om het volgende nummer mogelijk te maken.

Meer lezen

Nieuwe uitgever voor AMP!

Sinds 1 februari is een nieuwe samenwerking tussen Uitgeverij Pelckmans en AMP gestart. Een topselectie boeken wordt via de logistieke diensten van AMP verdeeld in haar netwerk, alsook in een selectie van de Relay-retailketen.

Meer lezen

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van de groep bpost.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us