Over AMP

Voelt u zich aangetrokken tot een carrière in de spannende perswereld?

Meer dan 130 jaar AMP

Meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten verdelen – waaronder 6000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels – over meer dan 4.500 verkooppunten in België. Het is een huzarenstukje dat AMP elke dag opnieuw klaarspeelt met de hulp van zijn partners. Niet eenvoudig, maar we hebben dan ook al 130 jaar ervaring als Belgisch marktleider in persdistributie.

 

Leer ons kennen →

Aan de slag

Zeven dagen op zeven verzekert AMP de nationale distributie van pers en diversificatieproducten naar verkooppunten en krantenwinkels via tien strategisch gelegen distributiesites. Onze missie? Aangepaste en intelligente producten en oplossingen aanbieden binnen het grootste proximitynetwerk van België.

 

Ontdek onze diensten →

Wie is AMP?

AMP is een logistiek bedrijf dat instaat voor de verdeling van nationale en internationale perstitels In België. We maken hiervoor gebruik van de laatste automatiseringstoestellen zoals Pick&Pack, Aero en Axon en van de nieuwste track&trace-software. AMP’s hoofdzetel ligt in Brussel, maar voor de verdeling van onze pers maken we gebruik van 4 distributiesites doorheen België.

 

Bekijk onze distributiesites →

Gezocht: talent

Marktleider worden is niet makkelijk, maar marktleider blijven is nog veel moeilijker. Om onze sterke positie en uitstekende dienstverlening aan te kunnen houden, zijn we op zoek naar ambitieuze talenten die hun schouders willen zetten onder ons mooie project. Wilt u deel uitmaken van de boeiende perswereld? Grijp dan nu uw kans!

 

Blader door alle vacatures →

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van bpostgroup.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us