Distributie

Neem een voorsprong: plaats uw magazine aan de kassa.

De kers op de taart

Merchandising en marketingacties zijn de visuele kers op de taart in heel wat verkooppunten. Het verkooppunt hoeft er zelf niets voor te doen: ons field team zorgt immers voor de verdeling van de displays en voor de rackjobbing. Bovendien maakt het team ook grondige visibiliteitsanalyses, concurrentieanalyses en assortimentsanalyses van elke toegewezen actie. Succes verzekerd!

 

Bekijk alle merchandisingmogelijkheden →

Het perfecte koppel

Tal van uitgevers koppelen hun titels steeds vaker aan een product. Koppelverkoop is dan ook een bijzonder efficiënte tactiek om de aandacht te trekken en de verkoop de hoogte in te stuwen. AMP verzorgt de verdeling van deze koppelverkoop in het eigen netwerk en, indien mogelijk, ook in de supermarkten.

 

Leer alles over koppelverkoop →

De magie van het staaltje

Iedereen houdt van staaltjes: consumenten kunnen er haast niet aan weerstaan, handelaars trekken er klanten mee aan en uitgevers gebruiken het dankbaar om hun product te positioneren bij de juiste doelgroep. En AMP? Wij zorgen ervoor dat ze piekfijn verdeeld worden, zonder retours.

 

Laat u verleiden →

De troeven van diversificatie

Wie zijn diversificatieproducten verdeelt via AMP, schenkt zijn producten niet alleen een grotere visibiliteit en dus betere verkoopcijfers. U geniet ook van een sterk vereenvoudigde administratie: de facturatie verloopt via AMP, u heeft geen risico dat klanten niet betalen en AMP zorgt voor de opvolging van de retour flow. Als handelaar geniet u dan weer van extra commissie en nieuwe klanten.

 

Diversificatie in detail →

Een uitgebreid netwerk

AMP biedt u toegang tot één van de meest uitgebreide nationale netwerken om uw diversificatieproducten te verdelen. In dit netwerk vindt u onder meer alle Press Shops, Relays en een selectie Kariboo!’s, maar ook tankstations en zelfstandige dagbladhandelaars. Kortom, de perfecte zichtbaarheid voor een succesvolle verkoop.

 

Benieuwd welke verkooppunten deel uitmaken van dit netwerk? Mail ons →

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van bpostgroup.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us