Zij kozen voor AMP

Van de grootste uitgevers met de meest ronkende titels tot kleinere onafhankelijke uitgevers met ware collector items: allemaal kiezen ze voor de betrouwbare diensten van AMP, en daar zijn wij hen stuk voor stuk dankbaar voor. Benieuwd welke namen er allemaal in onze portfolio zitten? Ontdek het snel!

 

Bekijk onze uitgevers →

Duizenden partners

AMP werkt letterlijk met duizenden dagbladhandelaars samen, maar toch proberen we met elk van hen een persoonlijke vertrouwensband op te bouwen. Al deze partners hier opsommen zou echter onbegonnen werk zijn. Daarom hebben we er telkens enkele uitgekozen uit elke regio waar we actief zijn.

 

Maak kennis met onze dagbladhandelaars →

Over alle sectoren heen

Onder onze partners vindt u niet alleen uitgevers of dagbladhandelaars. Om u dag in dag uit de beste dienstverlening en de meest doeltreffende logistieke oplossingen te kunnen bieden, werken we ook nauw samen met partners uit andere sectoren, zoals automatiseringsbedrijven, transporteurs, softwarebedrijven …

 

Ontdek onze andere partners →

Kariboo doet het goe

Amper één jaar na zijn oprichting verzorgde de populaire pakjesdienst Kariboo! al de ophaling en afgifte van pakjes in meer dan 600 buurtwinkels en dagbladhandels.

Onthul hun succes

Altijd onderweg

Ubiway Retail heeft met merken als Relay, Press Shop, Hubiz en Hello, een Belgisch netwerk van meer dan 240 winkels in transportzones en drukke locaties, maar is ook internationaal sterk uitgebouwd.

Duik in ons netwerk

Het succesverhaal van prepaid

Alvadis, de grootste onafhankelijke Belgische distributeur van prepaidproducten, biedt zijn innoverende prepaidoplossingen aan in maar liefst 4.000 verkooppunten.

Ga naar de website

Moeilijk te weerstaan

Al meer dan 20 jaar heeft Burnonville Distribution zich gespecialiseerd in producten die impulsief worden aangekocht, zoals speelgoed, souvenirs, brillen, batterijen enz.

Ontdek hun expertise

Zin om zelf partner te worden? Stel uzelf dan even voor!

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van bpostgroup.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us