Verkooppunten

Ontdek hoe diversificatie ook uw verkoop kan boosten

Altijd in goede handen

Al meer dan een eeuw zorgt AMP ervoor dat de pers van bij de uitgever tot bij de verkoper raakt. Ook vandaag nog verdelen we onze pers 6 dagen op 7 bij onafhankelijke dagbladhandelaars, kleine supermarkten, benzinestations, grote supermarkten, press shops, boekhandels … In totaal vertrouwen meer dan 5.300 winkelpunten op onze onvergelijkbare expertise.

 

Leer onze persverdeling kennen →

Diversificatie: de pot aan het einde van de regenboog

Lang voorbij is de tijd waarin een dagbladhandel enkel dagbladen verkocht. Tegenwoordig is diversificatie het sleutelwoord om nieuwe klanten aan te trekken en uw verkoopcijfers verder op te krikken. Gelukkig is AMP hier al langer mee bezig. Onze logistieke oplossingen zijn hier zelfs al volledig op ingespeeld. Daardoor kunt u ook voor uw diversificatieproducten op onze betrouwbare service lenen, net zoals u dat met uw pers doet.

 

Ontdek onze mogelijkheden →

Wij zorgen voor alles

Uw klanten mogen dan wel dol zijn op nieuwe prikkels, voortdurend uw verkooppunt herinrichten is een onbegonnen zaak. Of toch niet? Want met het mobiele netwerk van AMP hoeft u zelf helemaal niets aan te passen. U kiest welke winkelpunten in welke regio’s u wilt aanpassen, en wij plaatsen de mobiele display en komen hem na de actie weer ophalen. Zo kunt u uw klanten telkens opnieuw verrassen zonder er zelf iets voor te doen.

 

Kies uw mobiele oplossing →

Training store

Welkom in de Training Store Pers verkopen is een vak op zich. Een vak dat u kunt leren in onze levensechte Training Store. Zo bent u meteen klaar voor het echte werk

Vereenvoudig uw administratie

Blinkt u niet uit in administratie? Reken dan op Distriweb, het geheime wapen om uw administratie te vereenvoudigen. En u leest er nog alle actualiteit.

Vertrouw op Distriweb

Doe het goe, met Kariboo!

Met pakjesdienst Kariboo! hebben uw klanten alweer een reden om langs te komen. Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk én voordelig: geen wonder dat Kariboo! de pakjesdienst bij uitstek is geworden.

Ontdek Kariboo!

Winkelabonnementen

De consument wil uit steeds meer abonnementsformules kunnen kiezen, en de winkelabonnementen bevestigen dat. Met een ‘winkelabonnement’ kan de consument zijn favoriete krant of tijdschrift bij u komen afhalen.

Abonneer uw winkel!

Uw beste vriend in het winkelpunt

Een kassasyteem, speciaal ontworpen voor de persverkooppunten, met tal van specifieke functies voor de verkoop van uw producten.

Maak kennis met Distrishop

Stil uw nieuwsgierigheid

Benieuwd wanneer uw producten of bestellingen zullen aankomen? Met het intelligente Track & Trace-systeem van AMP volgt u ze makkelijk van A tot Z op.

Maak gebruik van Track & Trace

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van bpostgroup.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us