De internationale markt groeit!

Op de Engelse markt is er een verandering wat betreft de leveranciers. De aandeelhouders van Comag hebben besloten om hun activiteit stop te zetten tegen het einde van het jaar. Dit betekent dat uitgevers zoals Conde Nast UK, Hearst, Monocle en Pineapple herverdeeld worden over de overige spelers, Seymour en Marketforce. Goed nieuws voor AMP die reeds met beide leveranciers samenwerkt.      

Op deze manier neemt AMP een aantal titels over die verdeeld worden door Imapress. Cosmopolitan, Country Living, Esquire, Good Housekeeping, Harper’s Bazaar, House Beautiful, Men’s Health, Prima, Runner’s World, Town&CountryWoman’s Health, enz. zijn enkele voorbeelden die geïntegreerd worden in de persdistributie van AMP. Deze overname is reeds gestart en de titels worden stilaan overboekt. De internationale markt blijft dus evolueren.

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van bpostgroup.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us