Minister steunt actie “Boeken Magazine”

AMP kondigt met trots aan dat Sven Gatz, Vlaams minister van Cultuur en Media, de crowdfundingactie van onze partner “Boeken Magazine” steunt.

Koen Van Wichelen, hoofdredacteur van “Grande”, is de uitgever van “Boeken Magazine”. Eén exemplaar wordt verkocht aan 5,95 euro. Op vraag van de lezers krijgt het blad voortaan twee extra nummers per jaar. Ondanks het succes van de eerste twee edities blijft de financiering erg moeilijk. Een grote crowdfundingactie werd daarom opgestart met als doel het budget in te zamelen om het volgende nummer mogelijk te maken.

Naast de steun van de minister kan de actie ook rekenen op die van vele boekenliefhebbers en een aantal Vlaamse auteurs zoals Herman Brusselmans, Lara Taveirne, Luc Deflo, Rudi Vranckx, Daan, Peter Terrin en Dirk De Wachter. De actie kent een succes. De uitgever heeft inmiddels het volledige doelbedrag ingezameld. AMP staat alvast klaar om het volgende nummer te verdelen.

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van de groep bpost.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us