Marcom

Hoe garandeert u optimale zichtbaarheid van uw titel?

 

Krantenwinkels zijn veelbezochte verkooppunten met een eigenzinnig karakter: hier komt de consument het laatste nieuws halen, zichzelf trakteren of een gokje wagen. Uw titel mag er best een speciale en zichtbare plek krijgen. Hoe? We hebben een reeks promotionele troeven ontwikkeld om de verkoop van uw titels een boost te geven.

 

Comads

Communiceren met de dagbladhandelaar, en het liefst zo persoonlijk mogelijk, maar geen idee waar te beginnen? Doe een beroep op onze “comads”, de commerciele adviseurs van AMP. Zij nemen namens u contact op met een knappe selectie krantenwinkels en promoten ter plaatse uw titel. Dankzij de expertise van de comads mag de dagbladhandelaar rekenen op een persoonlijke aanpak. En u mag uitgaan van een speciaal plekje voor uw krant of tijdschrift.

Neem contact op met onze comads

 

Distriweb

Op Distriweb, ook wel het online platform voor de Belgische dagbladhandelaar, worden krantenwinkels als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste titels, de laatste gadgets en niet-te-missen bestsellers. Bovendien is het de plek waar krantenwinkels hun administratie kunnen opvolgen en bestellingen kunnen plaatsen. En dat laatste is niet geheel onbelangrijk. Uw bericht plaatsen en door 80% van de krantenwinkels gelezen worden (link naar statistieken distriweb) is zo gebeurd.

Publiceer uw bericht op Distriweb

 

Bericht in bakken

Honderdduizenden bakken vol kranten, tijdschriften en gadgets op een veilige manier vervoeren, elke dag? Dat is een van de specialiteiten van AMP. Deze verzegelde donkergroene bakken komen dagelijks bij al onze dagbladhandelaars terecht. Wenst u hen een boodschap mee te delen? Neem contact met uw account en zij zorgen ervoor dat uw bericht de volgende dag nog bij de krantenwinkel ligt.

Mijn bericht in de bakken

 

Promo

AMP beschikt over verschillende indoor impulsnetwerken in de winkelpunten, zowel in zelfstandige winkelpunten als in grotere ketens zoals Delhaize en Carrefour. Via affichagenetwerken zorgt AMP in samenwerking met Press Shop en Relay voor de nodige visibiliteit van uw titels in het straatbeeld. Verhoog uw naambekendheid via onze netwerken.

Meer info hier

 

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van bpostgroup.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us