Diensten

Logistieke dienst

AMP staat garant voor een uitstekende distributie van uw producten. Het organiseren plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom is ons vak. Uw producten voorbereiden, verpakken en beveiligen van onze sites tot hun eindbestemming in de winkelpunten, verzorgen wij met de grootste zorg. En dit voor een optimaal klantentevredenheid.

 

Track & trace

Met dit systeem kunnen we een product volgen van doorheen de logistieke flow. Bij AMP volgen we dus onze pakketten of publicaties vanaf hun aankomst in de sites tot hun terugkeer naar de uitgevers als onverkochte. Tijdens de goederenstroom worden producten verschillende malen gescand waardoor we precies weten waar een product zich bevindt. Dit systeem laat ons toe te weten waar, op welk tijdstip, door en voor wie een goed is verzonden. Alles details worden hierin opgenomen. Ideaal dus om eventuele leveringsproblemen en klachten op te lossen.

 

BCC

Ons Business Contact Center is het aanspreekpunt van onze klanten. Onze medewerkers beantwoorden oproepen van winkelpunten aangaande de verdeling of administratie van hun dagbladhandel.

 

COMMERCIEEL

Dienstensturing

Deze dienst regelt de hoeveelheden voor publicaties in een verkooppunt op basis van de verkoopshistoriek, de vraag van een winkelpunt en de hoeveelheid die de uitgever aanbiedt.

 

Key account afdeling

Onze field manager en een team commercieel adviseurs zijn het luisterend oor van de winkelpunten op het terrein. Ze bieden steun aan de verkooppunten bij hun dagdagelijkse taken en beantwoorden hun vragen. Bij klachten staan ze paraat om te bemiddelen. Ze zijn een persoonlijk kanaal voor de informatie-overdracht tussen AMP en de winkelpunten.

 

 

Promotionele kanalen

AMP beschikt over verschillende indoor impulsnetwerken in de winkelpunten, zowel in zelfstandige winkelpunten als in grotere ketens zoals Delhaize en Carrefour. Via affichagenetwerken zorgt AMP in samenwerking met Press Shop voor de nodige visibiliteit van uw titels in het straatbeeld. Verhoog uw naambekendheid via onze netwerken. Meer info hier.

 

Abonnementendiensten

  • Viapress

AMP’s Viapress.be is een unieke online webwinkel & abonnementen website gebaseerd op zijn “grote broer” in Frankrijk. Consumenten kunnen zich er online abonneren op hun favoriete tijdschrift. Viapress.be bestaat al sinds 2010 en biedt de keuze uit meer dan 350 verschillende titels.

  • Partner Press

Partner Press is de specialist in abonnementenbeheer. Ons team centraliseert en vereenvoudigt het beheer van abonnementen voor bedrijven en institutionele klanten. Wij bieden een kwaliteitsservice bij de volledige opvolging van uw abonnementen.

 

 

 

 

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van bpostgroup.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us