Wie nog werkt met AMP?

AMP’s core business als persverdeler is, hoe kan het ook anders, het verdelen van de pers. Toch zijn kranten en tijdschriften niet het enige product dat dagelijks bij de krantenwinkel terechtkomt. De producten die dagelijks via AMP bij de dagbladhandelaar worden geleverd, zijn uiteenlopend: stickers, encyclopedieën, speelgoed, zonnebrillen, elektronische sigaretten, gadgets, noem het maar op, worden vaak in samenwerking met onze partner Burnonville Distribution op de markt gezet. Hieronder vindt u een greep uit de namen van onze grootste diversificatiepartners.

Panini, Topss, Burnonville Distribution, Mobistar, Base, Proximus, Ortel, Lyca Mobile, Scarlet, De Lijn, TEC, Buy Way en PCS, om er maar enkele op te noemen.

Staat uw naam er nog niet tussen? Neem contact met ons op en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van bpostgroup.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us