AMP zet activiteit voort tijdens crisis

Onze samenleving gaat door een ongewone periode. Ons dagelijks leven staat door het coronavirus even op zijn kop. De overheid heeft collectieve maatregelen moeten nemen: de lessen zijn geschorst, horeca zaken zijn gesloten,…de economie staat bijna stil. De bestrijding van COVID-19 is vandaag voor iedereen een prioriteit.

Krantenwinkel, foodretail, nachtwinkels en tankstations zijn essentiële openbare plaatsen die in de week en op zaterdag mogen openblijven. Bij AMP trachten we dus onze dienstverlening maximaal te garanderen. De interne werking is licht gewijzigd. Er gelden tal van maatregelen om de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen. Onze distributiesites zijn operationeel. Ook onze commerciële dienst blijft bereikbaar.

We werken anders maar staan steeds tot uw dienst. Aarzel niet om uw account te bereiken bij vragen.

Hou het gezond voor jezelf en voor elkaar. We komen er samen door.

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van bpostgroup.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us