Nieuwe "Moustique"

De nieuwe en frissere formule van de 92 jaar oude "Moustique" is verkrijgbaar in de persverkooppunten. Met een dynamischere lay-out, een vlottere leesbaarheid, kan je vanaf vandaag de nieuwe en aparte invalshoek ontdekken. Het nieuws wordt op een ernstige manier verwerkt met de nodige Belgische toets en een vleugje pikante humor.

“Het nieuws”, “de grote dossiers” en “de gids”: elk deel van dit magazine biedt bijzondere leesmomenten en voordelen.  De welgekende tv-programma’s blijven onveranderd: helder, volledig, nauwkeurig, met dagelijkse suggesties.

De aantallen worden verdubbeld waardoor AMP twee keer zoveel oplage zal verdelen voor het eerste vernieuwde nummer. Deze editie zal uitzonderlijk aan de helft van de prijs over de toonbank gaan, nl. € 1,25 in plaats van € 2,50. Verkooppunten kunnen nabestellingen plaatsen. Deze lancering gaat gepaard met een grote promotiecampagne via Distriweb, in verkooppunten, op radio en televisie.

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van bpostgroup.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us