Nieuwe uitgever voor AMP!

Sinds 1 februari is een nieuwe samenwerking tussen Uitgeverij Pelckmans en AMP gestart. Een topselectie boeken wordt via de logistieke diensten van AMP verdeeld in haar netwerk, alsook in een selectie van de Relay-retailketen.

Pelckmans is een onafhankelijke Vlaamse uitgever, vooral bekend voor haar educatief aanbod. De laatste jaren heeft de uitgeverij enorm geïnvesteerd in non-fictie. Begin dit jaar nam ze Uitgeverij Van Halewijck over die  o.a. gekend staat voor de succesvolle kookboeken van Jeroen Meus. Uitgeverij Pelckmans heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij de oprichting van Uitgeverij Polis, een nieuwe Vlaamse uitgeverij onder leiding van Harold Polis. Verder is ze ook vertegenwoordiger van de Nederlandse Uitgeverij Rainbow in België. Voor het jongere publiek heeft de uitgeverij een aparte imprint, Abimo Jeugd- en prentenboeken. Een eerste uitgave die AMP zal verdelen, is ‘Frozen Fever’, een lees- en luisterboek voor 4 plussers.

Uit de voorjaarsaanbieding van 2016 zullen o.a. ook boeken van Herman Portocarero, Marc De Bel of Katrien Steyaert door AMP verspreid worden in verkooppunten met een boekenassortiment.

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van bpostgroup.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us