Statistieken

Stats Explorer

Stats Explorer is een gratis en transparante online tool die helpt inzicht te geven in de verkopen en statistieken van uw titel. Stats Explorer helpt te anticiperen en het consumentengedrag te volgen en te evalueren. U vindt er grafieken en verkooptrends, rapportages en verkoopanalyses. Maak een account aan en ontdek zelf de voordelen van Stats Explorer.

Een account aanmaken

Ik heb al een account

 

De perswereld: Cijfers & Feiten

Verkoopresultaten, grafieken, sales trends, segment- en retail ontwikkelingen, analyses van marktontwikkeling en distributie… AMP’s Business Intelligence-afdeling transformeert ruwe data in belangrijke en bruikbare informatie voor zakelijke doeleinden. Ons departement verwerkt grote hoeveelheden data om nieuwe kansen te ontdekken en te ontwikkelen.

Klik hier voor de laatste cijfers

 

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 4.500 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 425.000 magazines en 260.000 kranten, waarvan 6.000 verschillende magazinetitels en 180 krantentitels. AMP maakt deel uit van bpostgroup.

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us